BFT varstomų vartų automatika PHOBOS BT A25 iki 5m, 800 kg. (mini kompl.)
BFT varstomų vartų automatika PHOBOS BT A25 iki 5m, 800 kg. (mini kompl.)
Paspauskite nuotrauką, kad ją padidintumėte

BFT varstomų vartų automatika PHOBOS BT A25 iki 5m, 800 kg. (mini kompl.)

Pristatymas
Atsiėmimas

Aprašymas

hobos – BFT automatika. Patikima automatika su sliekine pavara. Ne hidraulinė, todėl prie labai žemų temperatūrų neužšąla ir dirba nepriekaištingai.

Visos vartų atsidarymo funkcijos gali būti lengvai programuojamos, priklausomai nuo vartotojo poreikių ir naudojimo ypatumų.
Įmontuota jėgos kontrolės sistema, vartams atsirėmus į kliūtį juos sustabdo, kad užsidarydami vartai nesuspaustų objekto, esančio jų kelyje. Fotoelementų pagalba vartai sustabdomi, jei užfiksuojama kliūtis, taipogi yra galimybė užprogramuoti, jog kirtus fotoelementus vartai automatiškai užsidarytų po nustatyto laiko.
Automatika dvivėriams vartams Phobos BT turi pavaros sulėtėjimo funkciją. Standartiniame komplekte yra magnetiniai galiniai išjungėjai.

Protinga D-Track judėjimo kontrolės sistema leidžia bet kuriuo metu mikroprocesoriui tiksliai žinoti padėtį ir greitį. Taip užtikrina visišką judėjimo tobulumą. Tai saugiausia ir patikimiausia susidūrimo su kliūtimi prevencijos sistema. Automatika taip pat prisitaiko prie oro sąlygų skirtingų temperatūrų .

Phobos BT A25 yra skirta vartams iki 5m pločio ir 800 kg svorio.

Turite klausimų ar reikia konsultacijos? Mūsų specialistai pasirengę Jums padėti ir atsakyti į klausimus. Susisiekite info@metalurga.lt arba +370 604 42394 .

Specifikacijos

Prekės kodas:užsakoma
Gamintojas:BFT
Vartų plotis: Iki 5m
Atsidarinėjimo laikas: (160°) 15 s

Pristatymas

  • Atsiėmimas parduotuvėje Kaune (Plytinės g. 52, LT-45406 Kaunas)
  • Pristatymas kurjeriu (Greitas prekių pristatymas į nurodytą adresą )
  • Transporto kaina tikslinama patvirtinus užsakymą (Kaina bus patikslinta pagal įvestą pristatymo adresą)